VOOS

SEKS – Iedereen doet het! Maar bijna niemand praat erover! Ik wil het hebben over seks, echte pure, schaamteloze seks. Zweterige, natte seks, met of zonder schaamhaar, met vetrollen, speeksel, waarbij je gewoon het licht fel aan durft te laten staan omdat het je niet uit maakt hoe je er bij ligt omdat seks leuk is en omdat als je geil bent al deze uiterlijkheden geen reet uit maken.

Ik ben oprichter van VOOS: een netwerk van schrijvers, kunstenaars, (ervarings)deskundigen en andere enthousiastelingen die vormen zoekt en on- en offline platforms maakt om de seksuele voorlichting leuker, explicieter en diverser te maken.

Inmiddels is ons nationale online platform voor jongeren over seks online! Hier kun je stapje voor stapje steeds meer op zoeken over seks. Een site om lekker op onderzoek te gaan. http://www.voos.nl

Een van de vormelijke plannen is een jeugdvoorstelling met de werktitel “KUTvoorstelling”. Een voorstelling waarin het onderzoeken van je eigen seksualiteit, nieuwsgierigheid, zweetseks(een tegenhanger van de porno) en plezier centraal staan.

Ben je nieuwsgierig? Wil je hierover met me in gesprek of heb je vragen?
Ik ben te bereiken via karlijnvanderschaaf@live.nl of op info@voos.nl.