Startersvoucher VOOS!

ArtEZ alumni ontvangen een startersvoucher vanuit Gelderland valoriseert voor hun vernieuwend businessplan.

Gelderland valoriseert is een samenwerkingsproject van ArtEZ hogeschool voor de kunsten, de Radboud Universiteit en de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Dit samenwerkingsproject heeft zich ten doel gesteld het innovatieve vermogen in de regio Gelderland te versterken o.a. door financiële middelen beschikbaar te stellen voor startende ondernemers met een innovatief karakter. Studenten en alumni van bovengenoemde kennisinstellingen kunnen een beroep doen op deze middelen.

Instituut voor seksuele voorlichting

Een bureau voor research en educatie in seksuele voorlichting. Theatermaker Karlijn van der Schaaf streeft ernaar een educatie pakket voor sexuele voorlichting te ontwikkelen wat landelijk gegeven kan worden en op verschillende momenten in je middelbare schoolperiode terugkomt. Hierbij gebruikt ze theater als uitgangspunt/middel voor de communicatie. Voor de ontwikkeling van dit pakket werkt zij nauw samen met docenten, kunstenaars, seksuologen, leerlingen, onderzoeksbureaus en andere kenniscentra.

 

http://ondernemen.artez.nl/2017/01/startersvouchers-voor-artez-alumni/

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s